Onze Plussen

Naast een mooi salaris, 
een gedreven team
200+ medespelers

Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Ben je veiligheidsbewust, leergierig, heb je oog voor kwaliteit en wil je er echt voor gáán? Dan heb je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen en om te groeien. Voordat je bij Euro Support gaat werken, wil je vast weten welke arbeidsvoorwaarden we bieden. Naast een hecht team met leuke collega’s en een uitstekend basissalaris is dat een behoorlijke lijst met secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Een dienstverband bij Euro Support Uden start met een jaarcontract. Het werken binnen je team vinden wij belangrijk, met een contract van een jaar, heb je de tijd en ruimte om daar ook in te groeien en op te bouwen. Bevalt het van beide kanten, dan wordt het een vast contract. Zo kun je blijvend groeien en bouwen, alleen en met elkaar.

Werken bij Euro Support betekent dat je veel kansen hebt om stappen te maken in je carrière. In het team word je gezien en initiatief wordt beloond. Als je goed bent in wat je doet en je weet wat je wilt, kun je snel opklimmen binnen Euro Support. Met de opleidingen en cursussen die we jou bieden, kun je bovendien ook in je rol groeien of juist kiezen voor een heel nieuwe richting.

Bij Euro Support Uden werken met elkaar aan producten die de wereld voor iedereen schoner, gezonder en duurzamer maken. Onze poeders en andere katalysatorproducten zie je overal in terug, van verbrandingsmotor tot batterij. ‘Clean Mobility’ noemen wij dat. In het team van Euro Support draag jij dus elke werkdag bij aan een schone toekomst voor ons allemaal. Klaar om het te maken?

Bij Euro Support werk je aan verschillende katalysatorproducten voor bijvoorbeeld automotive, petrochemie en elektronica. Dit zijn chemische producten en poeders. Goede werkkleding en bescherming is dus belangrijk. Daarom wassen wij elke dag jouw eigen werkkleding lekker schoon. Dat is hygiënisch, veilig en natuurlijk lekker fris.

Teamwork is belangrijk in het werken bij Euro Support. Jouw 200+ collega’s helpen je stuk voor stuk graag op weg wanneer je start. Maar ook voor al je vragen, hulp in je werk en zelfs een grapje, kun je bij jouw team en al je andere collega’s bij Euro Support Uden terecht.

Om lekker de werkdag bij Euro Support door te komen, zorgen we ook dat je dagelijks goed verzorgd wordt. Vers fruit, chocolademelk, cappuccino, koffie en thee staan voor je klaar wanneer je even een momentje kunt gebruiken voor wat extra energie of om tussendoor heel even stil te staan bij het mooie werk wat jij met je collega’s samen doet.

Euro Support Uden is van oudsher een familiebedrijf. En zo gaan we ook graag met elkaar om. Vriendelijk en familiair. Bovendien is ons Brabantse hart goed voelbaar, dus gezelligheid, onderlinge vrolijkheid en af en toe een feestelijke uitspatting horen er bij Euro Support gewoon bij. Net als jij!

Bij Euro Support Uden is iedereen vrij om te dromen, te denken en te geloven wat ‘ie zelf wil. En dat onderlinge respect heb je ook van al je collega’s. Daarom krijg je de ruimte om (nationale) feestdagen te ruilen voor geloofs- of feestdagen die het best bij jou passen. Ook het gebruik van onze gebedsruimte hoort daar logischerwijze bij. Voel je vrij om jezelf te zijn.

Work with the best

Join our team

Werken bij

Euro Support
als werkgever

01

Een positieve werksfeer met ruimte om te groeien

02

Hechte samenwerking met collega’s in je team

03

Team en organisatie waarin je wordt gezien

04

Flexibele organisatie met afwisselend werk

05

Waardering voor initiatief en verantwoordelijkheid

06

Aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

Kwaliteitsmedewerker chemie
“Toen ik hier startte, ging er een wereld voor me open.”
Euro Suport logistiek
"Je krijgt hier veel kansen om snel te groeien!”
Euro Support Uden Engineer
“Je krijgt hier de kans om mee te denken en een steentje bij te dragen.”