Over Euro Support

Euro Support is een innovatief familiebedrijf

In onze fabriek in Uden werken we aan katalysatorproducten voor de chemische industrie en de automotive branche. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen geavanceerde materialen, zoals hoogwaardige poeders. Die poeders worden gebruikt voor katalysatoren (auto’s, industrie en petrochemie), in elektrische apparaten (zoals in jouw mobiele telefoon) en in energieopslag voor duurzame energie (batterijen en accu’s). Onze katalysatoroplossingen vind je dus overal.

En daar zijn we trots op. Net zoals op onze collega’s! Met ruim 200 medewerkers zijn we klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg voor mooie uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Met vijf volledige productieteams, van werkvoorbereiders, operators A&B, technici, controleurs, onderhoudsmonteurs, schoonmakers en managers. Iedereen heeft een hoofdrol.

Met elkaar werken we aan clean mobility, geavanceerde producten die de wereld een beetje schoner en beter maken voor iedereen.

Werken bij Euro Support

Ben jij geknipt voor de rol? Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Ben je veiligheidsbewust, leergierig, heb je oog voor kwaliteit en wil je er echt voor gáán? Dan heb je bij Euro Support de kans om jezelf te ontwikkelen en om te groeien. Jij krijgt zelf de regie in handen voor meer taken en verantwoordelijkheden. Ook met training, opleiding en loopbaanbegeleiding, staan we naast je. Zo blijft jouw baan altijd interessant en uitdagend. Wij zijn klaar om het te maken, jij ook?

En…actie!

Werken bij

Euro Support
als werkgever

01

Een positieve werksfeer met ruimte om te groeien

02

Werken in een team waarin je wordt gezien

03

Ruimte om jezelf te zijn als mens en gelovige

04

Flexibele organisatie met afwisselend werk

05

Waardering voor initiatief en verantwoordelijkheid

06

Aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

Kwaliteitsmedewerker chemie
“Toen ik hier startte, ging er een wereld voor me open.”
Euro Suport logistiek
"Je krijgt hier veel kansen om snel te groeien!”
Euro Support Uden Engineer
“Je krijgt hier de kans om mee te denken en een steentje bij te dragen.”